Kecskemét Válságkezelő Finanszírozási Tőkeprogram II.

Vállalkozásfejlesztési alprogram

A Tőkeprogram célja az Oroszország Ukrajna elleni agressziója által előidézett gazdasági helyzet miatt nehézségekkel, likviditáshiánnyal szembesülő, fizetőképes vagy kevésbé fizetőképes kecskeméti vállalkozások (kft-k, zrt-k) támogatása. A program keretében a vállalkozások tőkebefektetéshez és/vagy tagi kölcsönhöz juthatnak abban az esetben, ha a háború gazdasági hatásai hátrányosan érintik őket. Cél a helyi gazdaság megsegítése, a háború okozta gazdasági nehézségek kezelése, a helyi vállalkozások növekedési feltételeinek javítása.

  Kérjen visszahívást!

  Munkatársunk legkésőbb a következő munkanap felveszi Önnel a kapcsolatot!
  Jelentkezés

  Jelentkezni az aipakft@aipa.hu vagy info@varosialapkezelo.hu e-mail címre küldött üzenettel lehetséges az alábbiakban részletezett dokumentumok benyújtásával. Kérjük, hogy az üzenet tárgyában a ” Vállalkozásfejlesztési Alprogram ” megjelölés szerepeljen. A beküldést követően munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. További kérdés esetén kollégáink a (70) 624-8010-es telefonszámon állnak szíves rendelkezésükre.

  Benyújtandó dokumentumok köre:

  • Vállalkozásfejlesztési Alprogram adatlap (letölthető űrlap kitöltésével, elektronikusan szerkeszthető formában) és mellékletei (kitöltött, illetve aláírt formában).

  Mellékletek:

  • a vállalkozás rövid szöveges bemutatása (elektronikusan szerkeszthető formában),
  • pénzügyi adatok (megadott űrlap kitöltésével, elektronikusan szerkeszthető formában),
  • a Társaság aktuális társasági szerződése, aláírási címpéldánya(i) (szkennelve),
  • éves számviteli beszámolók a 2020-22 közötti időszakra (szkennelve)
  • az éves számviteli beszámolók alapját képező főkönyvi kivonatok a 2020-22 években (elektronikusan szerkeszthető fájlban),
  • nyilatkozat az alapfeltételek teljesüléséről (megadott űrlap kitöltésével, szkennelve).

  Letölthető dokumentumok

  Nyilatkozat Alapfeltételek teljesüléséről Vállalkozásfinanszírozási adatlap (kitöltendő űrlap) Pénzügyi adatok (felöltendő táblázatok)

  Mi csakis az egyéni igényekre szabott, interaktív információmegosztáson alapuló bizalmi partnerségben hiszünk!