Befektetési programjaink

 

Milyen Partnereket keresünk?

Kecskeméti, vagy kecskeméti telephelyű vállalatokat és startupokat, akik helyben szeretnék terveiket megvalósítani

Tőkebefektetések összege

Befektetési céljaink

Az Alap méretét, kockázatviselő képességét, erőforrás bázisát, Befektetői elvárásait, szervezeti felépítését az alábbiakban felsorolt jellemzőkkel bíró célprojektek finanszírozásában kíván szerepet vállalni a fentebb részletezettek betartása mellett:

  • Vállalkozásfejlesztési projektek: Nem állami, önkormányzati tulajdonban, vagy 25% alatti állami, önkormányzati tulajdonban álló magánvállalkozások, amelyek tevékenysége közvetlenül és közvetve támogatja a stratégiai célokat. A megtérülés forrásai lehetnek a folyamatos és a cégértékesítéssel történő kiszállás, illetve a társtulajdonos kivásárlása is.
  • Energiahatékonyságiprojektek: Az energetikai projektek keretében piaci, illetve állami és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok, szervezetek energia felhasználásának racionalizálása kerül végrehajtásra, amelyek megtérülése az alacsonyabb energiaigény által csökkent költségekből valósul meg. Az energialogisztikai projekt esetében hasonlóképpen a tevékenységhez kapcsolódó költségek csökkenéséből realizált haszon jelenti a megtérülés forrását.
  • Egyéb K+F+I fejlesztésekhez kapcsolódó projektek.

Nem fókusz területeink

  • ( x ) Mezőgazdaság
  • ( x ) Halászati és akvakultúra
  • ( x ) Exporttal kapcsolatos tevékenység, ha az exportált mennyiségekhez, értékesítési hálózat kialakításához és működtetéséhez vagy az exporttevékenységgel összefüggésben felmerülő egyéb folyó kiadásokhoz közvetlenül kapcsolódik

Ha Ön is szeretne partnereink közé kerülni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@varosialapkezelo.hu