Ismerje meg,

hogy kikkel dolgozunk már együtt a közös sikerekért!

Interconex Engineering Kft.

Az INTERCONEX ENGINEERING Kft. innovatív műanyag és fém fröccs- és stanc – szenzorokat tartalmazó – szerszámok, ún. „okos szerszámok” gyártási-, javítási- és ápolási tevékenységével foglalkozik, amit a gépparkjának bővítésével fejleszt tovább a Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap (korábban: Kecskemét Fejlődéséért Alap) tőkebefektetésének segítségével. A hagyományos fémmegmunkálás folytatása mellett egy 3D hibrid fémnyomtató telepítése szerepel a projekt céljai között, továbbá a műanyag fröccsöntés elindítása a saját fröccsöntő kapacitás megteremtésével. A céltársaság a projekt keretén belül új telephelyet is hoz létre Kecskeméten, ahol megvalósít egy Sodick innovatív technológiai centrumot is (a Sodick a 3D fémnyomtatás élvonalába tartozó japán cég), mely Magyarországon egyedülálló, ez idáig nem alkalmazott technológiák bemutatására lesz alkalmas. A projekt teljes bekerülési értékéből a Kecskemét Vállakozlásfejlesztési Alap 495 millió Ft-ot finanszíroz kétütemű tőkeemelés és tagi hitel nyújtáson keresztül.

CityApp Kft.

A CityApp egy olyan mobil alkalmazás, aminek segítségével megismerhetőek a város hírei, intézményei, sport létesítményei, vendéglátóhelyei, üzletei és a helyi vállalkozók szolgáltatásait egy helyen, Android vagy iOS készülékeden. Az alkalmazást jelenleg Kecskemét és Tiszaújváros használja, további városok csatlakozása folyamatos.

Az applikációban a főbb bevételi forrása a multinacionális vállalatoknak szolgáltatott reklámfelületek, bannerek és kiemelt tartalmak értékesítése jelenti (a letöltési darabszámtól függően növekedve). Ezen felül további bevételt hozhat más városoknak történő keretrendszer értékesítés.

Tőkeemelés: 15.000.000, – Ft

Kecskeméti Déli Ipari Park Kft. (KEDI)

A projekt célja egy új, és Kecskemét MJV legnagyobb ipari parkjának létrehozása a Déli iparterület III. ütemében, a Daimler út, az új Barényi Béla út és az 54. sz. főút által határolt, ma még mezőgazdasági besorolású területen, az M5 autópálya mellett, a Kecskemétre települt nemzetközi gyárak – Mercedes-Benz, Knorr-Bremse, Kühne + Nagel, Duvenbeck, SMP – közvetlen közelében. Jelenleg a termőföldek előszerződésekkel való ütemezett lekötése zajlik, majd a végberuházói érdeklődéseknek megfelelő ütemezésben azokat a céltársaság a művelésből kivonja, elvégzi a szükséges infrastruktúra fejlesztéseket, területrendezéseket és az így kialakított beruházási telkeket ipari/kereskedelmi végberuházók részére értékesíti.

Tőkeemelés: 500.000.000, – Ft

Kecskeméti Ipari és Logisztikai Ingatlanfejlesztő Kft. (KILI)

Egy több ütemben megvalósuló, Kecskemét legnagyobb és legmodernebb, összesen mintegy 58,5 ezer m2 alapterületű ipari-, raktár-, és irodaterületet kínáló logisztikai és beszállítói parkjának megvalósítása indult el a Daimler körforgalomnál elhelyezkedő mintegy 12 ha területen.

Tőkeemelés: 1.960.000.000, – Ft

Heliport Ipari Park

A Kecskemét-Kadafalván található, 33 hektáron elhelyezkedő, közel 40.000 m2 ipari és logisztikai csarnokkal rendelkező Heliport Ipari Park megvásárlásához és további fejlesztéséhez nyújtott tőkebefektetést a Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap (korábban: Kecskemét Fejlődéséért Alap). A tranzakcióval az Infogroup Ipari Ingatlan Zrt. által vezetett befektetői kör Kecskemét ipari-logisztikai piacának egyik legjelentősebb szereplőjévé vált. A Heliport Ipari Park bérbe adottsága 100 %-os, ismert nemzetközi bérlőkkel – mint például az ABB, az ErlingKlinger, a Lechler, a Freudenberg vagy a Mercedes-Benz. A Park épületeinek bérlésére folyamatos és egyre növekvő az igény. Emellett a terület további fejlesztési lehetőségekkel is rendelkezik: mintegy 35.000 nm csarnok építése valósítható még meg a közeljövőben. A Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap a projekt teljes bekerülési költségéből mintegy 818 millió Ft-ot finanszíroz kétütemű tőkeemelésen keresztül.

Horváth & Semperger Vagyonkezelő Kft.

A Projekt célja dr. Horváth László, jelenleg egyéni ügyvéd tevékenységének bővítéséhez szükséges irodai infrastruktúra megteremtése. Dr. Horváth László célja, hogy 2020-ban új ügyfelek szerzésével egyszemélyes ügyvédi irodává bővüljön. Az ügyvédi tevékenységet bérelt irodában végezte, mely méreténél és sajátosságainál fogva tovább már nem volt bővíthető, így az együttműködés célja a létszámbővítéshez szükséges irodai infrastruktúra megteremtése ingatlan vásárlással.

Tőkeemelés: 12.000.000, – Ft

Tagi kölcsön: 6.000.000, – Ft

Ha Ön is szeretne partnereink közé kerülni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@varosialapkezelo.hu